Laden Evenementen

Na twee jaar digitale Tuinkamersessies gaan wij weer live!

Met een inloop vanaf 18.00 voor een hapje en drankje en start rond 18.30 gaan wij deze avond in gesprek over hoe je als bestuurder en toezichthouder kunt voorkomen dat je organisatie in een crisis terecht komt, en wanneer dat toch gebeurt, hoe jouw organisatie vervolgens weer terug aan de top te krijgen.

Voor zowel de secretaris, zakelijk leider, directeur(-bestuurder), lid van bestuur of raad van toezicht verplichte kost in deze uitdagende tijden.

Onder de noemer Culturele instellingen uit de crisis terug aan de top, #HoeDan? zal Theo van Iperen, auteur van de boeken ‘Terug aan de top’ en ‘Fuseren is topsport’ en artikelen als ‘Toezichthouders in Nederland moeten de boer op voor betere bestuurscultuur’ en ‘Hoe detecteer je organisatierot’ als inleider en expert optreden.

Met 18 Tuinkamersessies georganiseerd kunnen we inmiddels wel zeggen: het inspireert en verdiept om het gesprek vanuit casuïstiek met elkaar aan te gaan. Dus heb je voorbeelden en vragen die aansluiten bij dit thema, laat het ons dan graag weten of neem je voorbeelden mee (denk hierbij aan: Had ik als toezichthouder eerder kunnen weten wat er speelde in de organisatie, welk onderscheid in crises is er te maken en welke onderdelen zijn relevant om mee aan de slag te gaan, wat zijn mijn persoonlijke ervaringen en welke handvatten had/heb ik nodig in mijn huidige organisatie?). Wij geleiden je casussen en vragen dan door aan Theo, zodat hij hierop kan ingaan tijdens zijn verhaal.

Uitgever Mediawerf heeft de Tafelgenoten aangeboden Theo’s boek ‘Terug aan de top’ tegen een gereduceerd tarief aan te bieden (EUR 23 i.p.v. EUR 27,50).

Meedoen? Meld je aan via info@platformgovernanceincultuur.nl